Skip to main content

Klimbos | klimpark bouwen

Bouw van een klimbos / klimpark

De bouw van een klimbos of klimpark bestaat uit verschillende aspecten. Hieronder leggen wij u globaal alle stappen uit. Wilt u dit proces graag met ons starten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met het realiseren van uw ideeën.

Meer weten? Neem contact op!

Zo gaan wij te werk

Stap 1 – Kennismaking

Heeft u zelf al een idee? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn op uw locatie? Wij komen graag bij u langs om de opties en mogelijkheden te bespreken. We zullen u veel vragen stellen, zodat we een goed beeld kunnen schetsen, om zo samen tot het juiste resultaat te komen.

Stap 2 – Ontwerp en offerte

Yes! Wij weten precies wat u wilt en nu kunnen wij het idee gaan uitwerken. We maken een ontwerp, zodat jullie precies kunnen zien hoe het eruit komt te zien. Wij bieden ook gelijk een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u exact wat u kunt verwachten, wat de kosten zijn en wanneer we voor u aan de slag kunnen.

Stap 3 – Opdrachtbevestiging

Bent u akkoord? Is de planning doorgenomen? Dan kan de offerte getekend worden en kunnen we gaan starten met de bouw. Wij zullen elke 5 dagen met u communiceren over de status van uw project.

Stap 4 – Bouwen

Wij gaan van start met de bouw van uw project. Aan het einde van het bouwproces komt er nog een onafhankelijke inspecteur langs. Dit rapport zal bij de oplevering overgedragen worden, inclusief certificaat. U bent er dan zeker van dat uw project voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen.

Stap 5 – Oplevering

Alles staat klaar. Uw project kan in gebruik genomen worden! Indien nodig ontvangt u van ons alle documentatie met eventuele uitleg. Ook zullen videobeelden van een drone worden overgedragen, zodat u een jumpstart kunt maken.

Stap 6 – Gratis controle

4 weken na de oplevering zullen wij uw project nogmaals controleren. Op deze manier bewaken wij de kwaliteit en de veiligheid van uw klimbos of speeltoestel. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en advies.

"Naast veiligheid moet het natuurlijk duurzaam gebouwd zijn. Én het moet er ook goed uitzien! Wij zorgen voor veiligheid, maar ook voor kwaliteit."

Remco Diesman