Skip to main content

Klimbos | klimpark onderhouden

Hoe heeft u het onderhoud van uw klimbos of klimpark geregeld?

Goed onderhoud is erg belangrijk. Allereerst natuurlijk voor de veiligheid van uw bezoekers. Daarnaast kan het (preventief) onderhouden van uw klimpark en/of toestellen u veel onnodig hoge kosten besparen.

Meer weten? Neem contact op!

Voorkom onveilige situaties en onnodig hoge kosten

Vindt u onderhouden een lastige taak? Wij helpen u graag met de juiste materialen en werkwijze, zodat u blijft voldoen aan de norm (EN15567-1).

Vaak gaat het bij onderhoud om een zogeheten “Like for Like”. Dit betekent dat het onderdeel dat vervangen moet worden, precies op dezelfde manier wordt gebouwd en in gebruik wordt genomen. Er is dan geen nieuwe berekening en inaugurele keuring nodig. Uiteraard bouwen wij ook graag nieuwe en unieke hindernissen!

Jaarlijks onderhoud

Heeft u achterstallig onderhoud of is het weer tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt? Vraag dan een offerte aan. Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw park!

Vraag een offerte aan!

"Wij willen ervoor zorgen dat alle parken door heel Europa veilig zijn en blijven. Het klimmen in een klimbos of klimpark is een unieke ervaring die wij voor iedereen mogelijk willen maken."

Remco Diesman