Skip to main content

Zipline

Unique Adventure: Zipline

Naast klimbossen en klimparken kunnen wij ook unieke zipline’s en speeltoestellen aanbieden. Alles is mogelijk! Een zipline of tokkelbaan is toch altijd weer een spannende en leuke sensatie, omdat je met een grote snelheid door de lucht heen raast. Een zipline kunnen we integreren binnen uw klimpark, maar we kunnen het ook plaatsen als opzichzelfstaande activiteit. Zowel binnen als buiten.

Meer weten? Neem contact op!

Sensatie voor durfals!

Er bestaan verschillende soorten zipline’s. Een mooie sensatie is natuurlijk veel snelheid en een gecontroleerde stop. Er zijn diverse mogelijkheden om een zipline te remmen. Wij hebben een systeem gecreëerd waarmee je veilig bij een hoge snelheid kan afremmen.

Remsysteem

Door een net van 15 meter of langer te gebruiken kan er een situatie gecreëerd worden waarbij deelnemers op een veilige en zeer leuke manier worden opgevangen. Nadat ze zijn opgevangen kunnen ze doorlopen terwijl ze nog vastzitten.

Continuous belay

Wij werken veel met het doorloopsysteem van Vert Voltige. Met dit systeem start je aan het begin en kun je niet loskomen tot je aan het einde van het parcours bent. Dit is ook zeer geschikt voor zipline’s. Door de platen van Vert Voltige bestaat de mogelijkheid om de zipline ten alle tijde op te spannen of losser te hangen.

Vraag een offerte aan!

Gepersonaliseerd zipline kussen

Met het gepersonaliseerde kussen van Adventure Innovations kun je een op maat gemaakt zipline kussen bestellen. Dit kan geheel in het thema van uw klimbos of klimpark. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.