Skip to main content

Over ons

Wij zijn specialisten in avontuur!

Bij Adventure Innovations storten we ons, vol passie, in de wereld van plezier en avontuur met de bouw en het onderhoud van de meest te gekke en veiligste klimbossen en klimparken. Hier bij ons draait alles om het creëren van een avontuurlijke speeltuin voor iedereen!

Naast klimbossen en klimparken ontwikkelen en bouwen wij ook (op maat gemaakte) speeltoestellen, boomhutten, kinderparcours en zipline parcours. Voor jong en oud. Indoor en outdoor.

Meer weten? Neem contact op

"Met onze uitgebreide ervaring en brede kennis op het gebied van bouwkunde transformeren onze vakmensen uw idee tot een hoogwaardig en uniek eindproduct."

Veiligheid, duurzaamheid en professionaliteit

Overbodig om te benoemen, maar veiligheid staat voorop bij alles wat we maken. Wij doen geen concessies als het om veiligheid gaat. We werken uitsluitend met kwalitatief duurzame producten en leveren altijd een hoogwaardige afwerking af. Wij leveren al onze staalkabels en verbindingen gecertificeerd af. Ons veiligheidssysteem is tevens volledig gecertificeerd en zorgt ervoor dat deelnemers ten alle tijde vastzitten. Bij alles wat wij maken houden we ons strikt aan de EN15567 norm. Daarnaast gebruiken we ook andere toepasbare normen waar vereist.

Onze missie

Bij Adventure Innovations geloven we dat avontuur voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze missie is om uitdagende, maar veilige klimbossen en klimparken te ontwerpen en te bouwen die een breed publiek aanspreken. Of het nu gaat om adrenalinezoekers, families op zoek naar gezamenlijke activiteiten of bedrijven die teambuilding zoeken, we streven ernaar om een divers scala aan avontuurlijke mogelijkheden te bieden.

Meer weten? Neem contact op

"Als een parcours gebruiksvriendelijk is, is de doorstroom voor deelnemers sneller en gemakkelijker. Dit zorgt voor blije gezichten en een grotere kans op terugkeer naar uw klimbos of klimpark. Wij bouwen altijd met het comfort van de gebruiker in ons achterhoofd. Hoe kan de gebruiker zo plezierig en veilig mogelijk het parcours afleggen, dat is waar het ons om gaat."

Remco DiesmanEigenaar Adventure Innovations

‘De blije gezichten, dat is mijn drijfveer’

Adventure Innovations is opgericht in 2020 door Remco Diesman. ‘Ik ben Adventure Innovations gestart vanuit mijn persoonlijke passie voor klimparken en klimbossen. Ik heb heel wat jaren gewerkt bij een klimbos in Ermelo. Ik heb in de praktijk ervaren wat wel en wat niet werkt in een parcours. In mijn optiek is er niets mooier dan te zien hoeveel plezier mensen beleven aan het afleggen van een parcours. De blije gezichten, dat is mijn drijfveer’.

Vanuit die visie is Adventure Innovations dan ook opgericht. Na de tijd bij Klimbos Ermelo heeft Remco ervaring opgedaan in het bouwen en onderhouden van klimparken en klimbossen en volgde hij diverse trainingen. ‘Ik weet daardoor veel over de verschillende manieren van bouwen. Veiligheid en kwaliteit van materiaal staan bij mij altijd bovenaan. Ik heb passie voor mijn vak en voor de branche. Dit maakt dat ik innovatief en vooruitstrevend ben en altijd mogelijkheden zie. Inmiddels bestaat Adventure Innovations uit een team van diverse specialisten. Samen bouwen we duurzame en kwalitatief hoogstaande parcoursen vol plezier en avontuur.