Over ons

Innovatief in avontuur!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van de leukste en veiligste klimbossen en klimparken. Wij creëren een mooi avontuur voor iedereen!

Naast klimbossen en klimparken ontwikkelen en bouwen wij ook (op maat gemaakte) speeltoestellen, boomhutten, kinderparcours en zipline parcours. Voor jong en oud. Indoor en outdoor.

Meer weten? Neem contact op

Veiligheid, duurzaamheid en professionaliteit

Veiligheid staat voorop bij alles wat we maken. Wij doen geen concessies als het om veiligheid gaat. We werken uitsluitend met kwalitatief duurzame producten en leveren altijd een hoogwaardige afwerking af. Wij leveren al onze staalkabels en verbindingen gecertificeerd af. Ons veiligheidssysteem is tevens volledig gecertificeerd en zorgt ervoor dat deelnemers ten alle tijde vastzitten. Bij alles wat wij maken houden we ons strikt aan de EN15567 norm. Daarnaast gebruiken we ook andere toepasbare normen waar vereist.

"Als een parcours gebruiksvriendelijk is, is de doorstroom voor deelnemers sneller en gemakkelijker. Dit zorgt voor blije gezichten en een grotere kans op terugkeer naar uw klimbos of klimpark. Wij bouwen altijd met het comfort van de gebruiker in ons achterhoofd. Hoe kan de gebruiker zo plezierig en veilig mogelijk het parcours afleggen, dat is waar het ons om gaat."

Remco Diesman

‘De blije gezichten, dat is mijn drijfveer’

Adventure Innovations is opgericht in 2020 door Remco Diesman. ‘Ik ben Adventure Innovations gestart vanuit mijn persoonlijke passie voor klimparken en klimbossen. Ik heb heel wat jaren gewerkt bij een klimbos in Ermelo. Ik heb in de praktijk ervaren wat wel en wat niet werkt in een parcours. In mijn optiek is er niets mooier dan te zien hoeveel plezier mensen beleven aan het afleggen van een parcours. De blije gezichten, dat is mijn drijfveer’.

Vanuit die visie is Adventure Innovations dan ook opgericht. Na de tijd bij Klimbos Ermelo heeft Remco ervaring opgedaan in het bouwen en onderhouden van klimparken en klimbossen en volgde hij diverse trainingen. ‘Ik weet daardoor veel over de verschillende manieren van bouwen. Veiligheid en kwaliteit van materiaal staan bij mij altijd bovenaan. Ik heb passie voor mijn vak en voor de branche. Dit maakt dat ik innovatief en vooruitstrevend ben en altijd mogelijkheden zie. Inmiddels bestaat Adventure Innovations uit een team van diverse specialisten. Samen bouwen we duurzame en kwalitatief hoogstaande parcoursen vol plezier en avontuur.