Skip to main content

Klimbos | klimpark vernieuwen

Duurzaamheid en veiligheid

Wanneer kunt u constateren dat uw park of uw toestellen toe zijn aan vervanging? Dit kan een lastige vraag zijn en het kan ook lastige beslissingen met zich meebrengen. Wij geven u eerlijk advies en helpen u bij het zoeken naar verschillende oplossingen.

Meer weten? Neem contact op!

Zo gaan wij te werk

Nieuwe onderdelen/parcours worden via bouwtekening uitgewerkt. Wij maken tevens realistische 3D tekeningen en duidelijke 2D lay-outs voor de uitbreiding en of onderhoud van uw klimbos of klimpark. Hierdoor krijgt u een compleet beeld.

Voordat er tot installatie wordt overgegaan, wordt de bouwtekening ter controle voorgelegd aan een (extern) erkend constructiebureau die ook de constructieberekening verzorgd. Na goedkeuring kan er tot installatie worden overgegaan.

Na installatie van de onderdelen/parcours vindt er voor de eerste ingebruikname, een TüV-inspectie plaats conform EN 15567. Nadat TüV-goedkeuring is verstrekt wordt de installatie opgeleverd en kan deze in gebruik genomen worden. Inspecties worden altijd uitgevoerd door een externe TüV- of ERCA erkende partij.